Arkiv | januari, 2012

We pray as wolves among the sheep

31 Jan

Fräsigt

24 Jan

Idag sitter man här och ser fräsig ut med kepan, kråk-masken och ljusbollen helt enkelt. Ojojoj så fräsig man har vart, ni anar inte!

Stor fräsarn.

Fräsningen är total.

E.

Fun, Laughs, Good times.

20 Jan

!Flash!

19 Jan

Idag har jag fördrivit tiden med att öva på min robotdans till Daft Punk. Det är inte lätt ska jag säga, det blir som aldrig bra, inte tillräckligt länge ivartfall. Men kommer alltid in i ett parti där man är lite osäker. Höger? Vänster? Diagonalt eller rakt? Ja, ni förstår ju. Jävla oflyt hela tiden!

Men det är inget att hänga läpp för tycker jag. Igår var jag ute och kikade runt i butikerna lite, och hittade då en redigt fager skapelse till tröja. Om ni nu glömt det (för det hade jag själv gjort) så skrev jag ett inlägg om denna för bara någon vecka sedan faktiskt, ni kan läsa det HÄRVA. Den jag köpte är dock svart-grå, men likens stilig för det tycker jag. Visst ser det lite ut som en robottröja?

Här står jag och ser för himla flashy ut, exakt som en robot.

E.

Jan Stenmark

17 Jan

Jag har svårt att se att det skulle finnas ett bättre tidsfördriv än att läsa Jan Stenmarks serier.

 

E.

Mad Men

11 Jan

Året var 1962

5 Jan

Härom dagen snubblade jag över ett i min mening fantastiskt program.

Programmet heter ”Året var 1962” och handlar om just år 1962. Här får man se lite allt möjligt, teknikska framsteg som gjordes, särskilda människor, deras prestationer och typiska händelser och tankar för tiden.

Då SvtPlay jävlas med mig lyckades jag inte bädda in klippet. Men tryck HÄR så är det bara att kika. Helt klart värt det.